© Kimse Duymasın 2020

Segen Yalçın İzmir'e mi geliyor?

Göztepe Süper Lig hedefininı bu yıl yakalayamayan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil'in yeni sezonda Türk futbolunun ünlü isimlerinden Sergen Yalçın'ı takımın başıona getirmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

Başkan Sepil'in teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın yanı sıra, sportif direktörlüğe ise Emrah Yıldız'ı getirmeyi, şu an teknik sorumlu olarak takımın başında olan Mehmet Aurelio'yu da yardımcı antrenör olarak teknik kadroda tutmak istediği iddia edildi.

Emrah Yıldız, 2012-2013 sezonunda Süper Lig'de yer aldığı dönemde sportif direktör olarak çalıştığı Elazığspor'da bu sezon başında yine göreve gelirken, ocak ayında bordo beyazlı kulüple yollarını ayırıp Gençlerbirliği ile anlaştı. Yıldız halen Başkent ekibinde aynı görevi sürdürüyor.

Beşiktaş'ın ve milli takımın unutulmaz futbolcularından Sergen Yalçın ise teknik adamlık kariyerine Beşiktaş'ta başladı. Siyah beyazlılarda A2 Takımı'yla ilk antrenörlük deneyimini yaşayan Yalçın, 2013-2014 sezonunda Süper Lig'de Gaziantepspor'u, 2014-2015'te de Medicana Sivasspor'u çalıştırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER