© Kimse Duymasın 2020

Tarzlarına göre değişen ayakkabı fiyatları

Modern ayakkabı modeli seçenekleri içerisinde bay ayakkabı fiyatları sundukları rahatlık ve performansları ölçüsünde değişecektir. Ofis kıyafetlerinizi tamamlayacak spor görünümlü, rahat kullanımlı klasik modeller tercih edebilir; bağcıklı tasarımları ile çok daha özel kullanımlarda şıklık sağlayacak rugan ayakkabı modelleri satın alabilirsiniz. Her mevsim özelliklerine göre klasik tarz modeller değişebilir.

Daha soğuk mevsimlerde tercih edebileceğiniz modeller arasında Venice marka spor tasarımlı modeller yer alıyor. Oldukça kaliteli kullanımlara sahip olan bu modellerin iç yüzeyleri mesh olurken, taban kısımları TPR olmaktadır. Ayakkabı iç yüzeylerinde ise PU malzemelere yer veriliyor. Bu tür modeller orta fiyat aralıklarında ayakkabı fiyatları seçeneklerine sahip olmaktadır.

Memphis One markasına ait Sneaker modeller ise spor kullanım tarzlarına özel modeller olmaktadır. Kaliteleri ile doğru orantılı fiyat seçeneklerine sahip olabilmektedirler. Gallus marka modellerde spor hava hissedilmekte, ancak daha klasik modeller olmaktadır. Hakiki deri özelliklerine sahip modellerde fiyatlarda bu oranda değişebiliyor. Özellikle http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/bay/bay-ayakkabilar.cat adresinde çok ekonomik modeller bulabilir. Popüler spor, klasik ya da şık ayakkabı markalarında bütçenize özel indirimler yakalayabilirsiniz.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER