© Kimse Duymasın 2020

Teknede evlenme teklifi...

Foça’da Sevdiği Kıza Gezi Teknesinde Pankartlı, Havai Fişekli Evlenme Teklifi yaptı

İzmir’de yaşayan isimlerinin açıklanmasını istemeyen Genç delikanlı G. Kız Arkadaşı M.ye Foça’da  Teknede Açtırdığı Pankart ve Havai Fişek Gösterisi Eşliğinde Evlenme Teklif Etti
Genç delikanlı G arkadaşlarının da yardımıyla üzerinde 'Benimle evlenir misin?' yazan3  metrelik pankart hazırlattı. G. daha sonra pankartı Foça Limanına kayıtlı   'Dilara ' isimli tur teknesine astırttı.
Foça’da  bir restoranda kız arkadaşı ile akşam yemeği yiyen G. daha kız arkadaşını sahile gezmeye getirdi  . Tam teknenin yakınına geldiklerinde arkadaşları havai fişekleri ateşledi müzikler çalmaya başladı. Havai fişeklerin patlamasıyla beraber teknedeki evlenme teklifini gören M, yaşadığı şaşkınlığın ardından erkek arkadaşı G. nin  evlilik teklifine 'evet' dedi.
Erkek arkadaşının sürprizi karşısında oldukça heyecanlandığını söyleyen M., 'Böyle bir evlenme teklifi beklemiyordum. Farklı olur diyordum ama böyle güzel olabileceğini tahmin etmiyordum. Çok mutluyum. Cevabım, teklif şekli farklı olsaydı da 'evet' olacaktı' dedi.
Servet VURAL-FOÇA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER