© Kimse Duymasın 2020

Trekking bot modelleri

Yorucu ve uzun yürüyüşler anlamına gelen trekking sporu için uyumlu ayakkabı tercihleri çok önemlidir. Günü birlik olarak yapılan doğa gezileri adlandırılan bu spor için özel tasarım trekking bot modelleri seçerek bu sporun daha az yorucu olmasını sağlayabilirsiniz. Bu tarz modeller içerisinde de hakiki deri modeller buluyor.

Bu ayakkabılar spor tarzlarda ayakkabı seçimleri yapacak gen beyler için de özgün tasarımlar olabilecektir. Sportif aktiviteleri çok rahat bir şekilde yapabilme imkanı veren bu modeller rahat kullanımlar sunabiliyor. Kot pantolonlarınız ya da spor kıyafetleriniz ile ideal kombinler elde edebileceğiniz trekking bot modelleri içerisinde farklı tarzlar bulabilirsiniz. Ayakkabı iç yüzlerinden mesh özellikler bulunmakta ve tabalar TR olarak imal edilmektedir.

Ayakkabıların iç yüzeyleri tekstil özelliklerde olmaktadır. Bağcıklı olarak sunulan bu tasarımlar içerisinde taban kısımlarında farklılıklar bulabilir ve bilek kısımları daha yukarı da uzun modellerde bu kategori içerisinde yer verilebilmektedir. Bu alanda https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/spor/spor-ayakkabilar/spor-ayakkabilar-yuruyus.cat adresi içerisinde ekonomik özelliklerde seçimler yapabilirsiniz. İyi bir spor için, konforlu bir ayakkabı kaliteli bir kullanım sağlayacaktır.

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER