© Kimse Duymasın 2020

Turizmde yeni umut, safari turları...

Toz, taş ve çamurlu dağ yolları ile nehirlerin sığ bölgelerinde geçen, Marmaris'in muhteşem doğal güzelliklerini sunan ve çevre köyleri de içine alan cip safari turları, Arap turistlerle tekrar hareketli günlerine döndü. Kentte tatillerini geçiren başta Lübnan, İran, Irak ve Ürdün olmak üzere değişik Arap ülkelerinden turistlerin, safari turlarına yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. 4x4 arazi araçlarında her cipte 4 ila 10 kişiden oluşan gruplarla yapılan safari turlarında, her şirketin kendisine göre bir parkuru bulunuyor. 25-30 Euro karşılığında saat 10.00'da başlayan turlar, genelde toprak yollarda geçiyor. Araç içinde su savaşları yaparak yorulan turistler; tavuk, makarna, bulgur pilavı ve salatadan oluşan öğle yemeği molasıyla yorgunluk atıyor. Kızkumu ve Plajı ile Turgut Şelalesi arasında keyifli anlar yaşanıyor. Turlar, saat 17.00'de sona eriyor.

Toz, taş ve çamurlu dağ yolları ile nehirlerin sığ bölgelerinde geçen, Marmaris'in muhteşem doğal güzelliklerini sunan ve çevre köyleri de içine alan cip safari turları, Arap turistlerle tekrar hareketli günlerine döndü. Kentte tatillerini geçiren başta Lübnan, İran, Irak ve Ürdün olmak üzere değişik Arap ülkelerinden turistlerin, safari turlarına yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.
4x4 arazi araçlarında her cipte 4 ila 10 kişiden oluşan gruplarla yapılan safari turlarında, her şirketin kendisine göre bir parkuru bulunuyor. 25-30 Euro karşılığında saat 10.00'da başlayan turlar, genelde toprak yollarda geçiyor. Araç içinde su savaşları yaparak yorulan turistler; tavuk, makarna, bulgur pilavı ve salatadan oluşan öğle yemeği molasıyla yorgunluk atıyor. Kızkumu ve Plajı ile Turgut Şelalesi arasında keyifli anlar yaşanıyor. Turlar, saat 17.00'de sona eriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER