© Kimse Duymasın 2020

ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü büyüklerini unutmadı

Covid-19 (Korona Virüs) ile evlerimize bağlandığımız, sokağa da 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlarımızın çıkamadığı şu hassas günlerde ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Kulübün sporcuları ve gönüllüler büyüklerini arayıp, hal ve hatırlarını sorarak bir ihtiyaçları bulunup bulunmadığını öğrendi. Telefon açılarak "Hal hatır sorulup bir isteğiniz var mı? Varsa iletin hemen halledelim" diyen gençlerin bu duygulandıran davranışları büyük takdir topladı. 
İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlilerinden, TMOK Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı, ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü Başkanı Semra Demirer'in başlattığı projede sporcular ve gönüllüler görev aldı. Kulübün tüm branş sporcuları tanıdıkları tüm büyüklerini araması  çok anlamlı karşılandı. ÜNSPED Spor ve Kültür Kulübü Başkanı Semra Demirer,  "Bu hassas günlerde çocuklarını, torunlarını, akrabalarını, sevdiklerini göremeyen ve hasretiyle yananlar için bir proje uygulamak istedik. Bunu gerçekleştirerek büyüklerimizin hem sesini duymak, hem de onlara ulaşmak, isteklerini öğrenmek, ihtiyaçları varsa bunları gidermeyi arzuladık. Sporcularımızdan ve eski sporcularımız ile öğrencilerimden gönüllü ordusu kurduk. Her birini listeledik. Yaş almış büyüklerimizden başladığımız bu projeye; zamanla sporcular, iş insanları ve gazetecilerimizi de dahil ettik. Belki de günlük yaşamın hengamesi içerisinde arayamadığımız büyüklerimiz, unutulmadıklarını görünce çok mutlu oldular. Onların sesindeki o mutluluğu duymak bizi de mutlu etti. Gündelik yaşam içerisinde aramaya pek vakit bulamadığımız büyüklerimizi aramak, mutluluğun yanında iç huzuru da beraberinde getirdi. Oysa ihtiyacımız olan büyüklerimizin sesini duymak, duasını almak gerçekten ulvi bir görev oldu" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER