© Kimse Duymasın 2020

Yaldızlı Davetiye Nereden Alınır?

Yaldızlı Davetiye Nereden Alınır?

Yaldızlı davetiyeler, gösterişli ve göz alıcı görünümleri ile büyüleyici bir etkiye sahiptir. Her çiftin bireyselliğini yansıtan dekordan menülere kadar her şeyle kişiselleştirilmiş düğünler artan bir popülariteye sahip... Bunu ne kadar ileri götürmek istediğiniz size kalmış. Bazıları için her düğün detayını kişiselleştirme olasılığı çok yorucudur. Bazıları için eşsiz bir gün rüyadır. Özel gününüzü kişiselleştirmenin kolay bir yolu, yaldızlı davetiyelerdir.

Siyah Yaldızlı Davetiyeler

Lüks kalın kart üzerinde baş harflerinizin sarmalanmış parlak bir monogramına sahip olan yaldızlı tipo davetiyeler son derece zariftir. Davetiyenizi kişiselleştirmenin birkaç yolu vardır. Monogram için siyah arka planda gümüş yaldız veya altın yaldız seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.  Ekstra bir son dokunuş için monogramınıza uygun gümüş veya altın kenarlar ve hatta dokulu zarflar ekleyebilirsiniz.

2021 Düğün Davetiyesi

Zamansız çekicilik ve zarif tipografi, elegan ve vintage stilinde yaldızlı düğün davetiyeleri eski dünyanın çekiciliği ile güzel çağrılar haline getiriyor. Lüks yazı tiplerine sahip bu davetiyeler, rafine stiliyle arkadaşlarınızı ve ailelerinizi etkileyecek. Renkleri ve metni özel gününüze göre düzenleyerek kendinize özel hale getirmeniz de mümkün. Hassas, büyüleyici yazı tipleri, tüm önemli ayrıntılarınızı davetiyelerde gösterir. Çarpıcı, estetik ve şık olan bu davetiyeler, özel günleriniz için olağanüstü ve benzersiz detaylardır.

Vintage Davetiye Modelleri

Anne ve babalarınızın düğün davetiyelerine baktığınızda altın yaldızları ya da gümüş yaldızları fark edersiniz. Vintage stilleriyle dikkat çeken yaldızlı davetiyeler, özel günlerinizi kutlamak için harikadır. Hayatınızın en romantik buluşması, ekstra özel düğün davetiyesi malzemeleri gerektirir. Bu nedenle, misafirlerinizde güzel bir etki bırakan yaldızlı baskı detaylarıyla süslenmiş düğün davetiyeleri ile düğününüzü yeni zirvelere taşıyın. Metalik renk tonlarından sedefli parlak pembe yaldızlı, altın yaldızlı, rose altın yaldızlı, bronz yaldızlı ve gümüş yaldızlı düğün davetiyeleri arasından dilediğiniz davetiye modelini seçebilirsiniz. Mira Davetiye’nin tasarımcı ekibi tarafından sizin için özel olarak dizayn edilen şık ve hoş davetiye tasarımları, düğün gününüz için mükemmel havayı anında belirler. Lüks kağıda basılmış benzersiz tasarımlarla, tüm folyo baskılı ve yaldızlı düğün davetiyeleri, çeşitli uyumlu aksesuarlarla mevcuttur. Site: https://www.miradavetiye.com/ Instagram: https://www.instagram.com/miradavetiye/

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER