© Kimse Duymasın 2020

Yılın üçte birini tatilde geçiriyoruz...

Yaklaşan Ramazan bayramı her ne kadar hafta sonuna denk gelse de arife gününün resmi tatil ilan edilmesiyle, bir nebze de olsa beklenti telafi edildi. Türkiye 2015 yılında toplam 15 buçuk gün resmi tatil yapacak. Malesef tatillerin 5 günü hafta sonuna denk geliyor.Ancak 52 haftada 104 haftasonu tatili bu rakama eklendiğinde fiilen yapılacak tatil 114,5 gün oluyor.Yani yılın üçte birini tatilde geçiriyoruz. Ramazan Bayramından sonra ilk resmi tatilimiz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı da yine hafta sonu tatili olan Pazar gününe denk geliyor. Kurban Bayramı’nın 4 günlük tatili Perşembe –Cuma-Cumartesi-Pazar günlerine rastlıyor. 2015 yılında ki son resmi tatilimiz, Cumhuriyet Bayramı. 1.5 günlük resmi tatil 28 ve 29 Ekim tarihlerine denk gelen Perşembe ve Cuma günü.

Yaklaşan Ramazan bayramı her ne kadar hafta sonuna denk gelse de arife gününün resmi tatil ilan edilmesiyle, bir nebze de olsa beklenti telafi edildi. Türkiye  2015 yılında toplam 15 buçuk gün resmi tatil yapacak.  Malesef  tatillerin 5 günü hafta sonuna denk geliyor.Ancak 52 haftada 104 haftasonu tatili bu rakama eklendiğinde fiilen yapılacak tatil 114,5 gün oluyor.Yani yılın üçte birini tatilde geçiriyoruz.
 Ramazan Bayramından sonra ilk resmi tatilimiz olan 30 Ağustos Zafer  Bayramı da yine hafta sonu tatili olan Pazar gününe denk geliyor. Kurban Bayramı’nın  4 günlük tatili Perşembe –Cuma-Cumartesi-Pazar günlerine rastlıyor.
2015 yılında ki son resmi tatilimiz, Cumhuriyet Bayramı. 1.5 günlük  resmi tatil 28 ve 29 Ekim tarihlerine denk gelen Perşembe ve Cuma günü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER