© Kimse Duymasın 2020

SELİM YAŞAR HOLDİNGE DÖNECEK Mİ?

Oğul Yaşar, yaklaşık 10 yıl önce ayrıldığı Yaşar Holding'e de döneceği sinyalini verdi.

AK Parti'den GÜzelbahçe Belediye Meclis Üyeliği'ne adaylığını koyarak yeniden siyasete dönen işadamı Selim Yaşar, yaklaşık 10 yıl önce ayrıldığı Yaşar Holding'e de döneceği sinyalini verdi. Selim Yaşar, son sözÜ babasıYaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın vereceğini belirtirken, gözler 4 Nisan'da yapılacak Yaşar Holding Genel Kurulu'na çevrildi.

Selim Yaşar, "Holding genel kurulu 4 Nisan'da olacak. Bu tarihte Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı belirlenecek. Kimin başkan olacağına Selçuk Bey karar veriyor. Şu an kızkardeşim İdil Yiğitbaşı başkan. Kardeşim yeniden başkan olabilir, ben de olabilirim. Önemli değil. Kızkardeşim olursa ben şimdiki durumuma devam edeceğim" dedi.

Yaşar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir BÜyÜkşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'a destek vermek için siyasete dönÜş yaptığını ve AK Parti'den GÜzelbahçe Belediye Meclis Üyesi adayı olduğunu açıkladı. Selçuk Yaşar'ın tek oğlu olan Selim Yaşar, Yaşar Holding'te 9 yıl dış ticaret şirketinde, 8 yıl da boya-kimya ve içecek grubunda çalıştı. 2 yıl taahhÜt şirketi Desa'da görev yapan Selim Yaşar, 1993-1995 yılları arasında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1995-1997 yılları arasında ise EBSO Meclis Başkanlığı görevlerini Üstlendi. Yaşar, siyasete önce Doğru Yol Partisi'nde başladı. Sonra AK Parti'ye geçti. Yaşar, AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliği yaptıktan sonra bir sÜre siyasete ara vermişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER