© Kimse Duymasın 2020

TÜRK GELİNLİKÇİLERİN GÖVDE GÖSTERİSİ

Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektörü, Türk gelinlikçiler dünya pazarına çıkmaya hazırlanıyor.

TÜrk gelinlikçilerin organize edildiği ilk yıldan bu yana sahip çıktığı ve geniş katılım gösterdiği IF WEDDING FASHION İZMİR,  13 – 16 Şubat 2013 tarihleri arasında dÜzenleniyor.

IF WEDDING FASHION İZMİR, tekstil sektörÜnÜn kendine özgÜ olanakları ve pazar potansiyeliyle dikkati çeken grubu; gelinlik, damatlık ve abiye giyim Üreticilerine yönelik ilk ihtisas fuarı olarak, TÜrk Fuarcılığının doğduğu şehir İzmirde, İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştiriliyor.

162 yerli, 25 yabancı toplam 187 firmanın katıldığı sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel ziyaretçiye hitap eden fuarda gelinlik, damatlık, abiye giyim ve aksesuarları sergilenecek.

Bu yıl ki fuarda yurt içinden 10 ilden, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakaryanın yanı sıra; yurt dışından 9 Ülkeden ABD, Bulgaristan, İran, İtalya, Japonya, Kanada, LÜbnan, Suudi Arabistan ve ÜrdÜnden firmalar yer alacak.

İzmir Uluslararası Fuar Alanının tÜm hollerinde gerçekleşecek fuar için bu yıl sırada bekleyen yaklaşık 100e yakın firmaya ise yer verilemedi.

SektörÜn kalbinin attığı şehir İzmirde gerçekleşen fuar, TÜrk fuarcılık sektörÜnÜn öncÜ kuruluşu (İZFAŞ) İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve KÜltÜr Sanat İşleri Ticaret A.Ş tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığının katkılarıyla, İzmir BÜyÜkşehir Belediyesi, (TMHF) TÜrkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve (EGSD) Ege Giyim Sanayicileri Derneğinin destekleriyle organize  ediliyor. Almanya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Filipinler, Filistin, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İsveç, İtalya, KKTC, Kosova, Kuveyt, LÜbnan, Makedonya, Malta, Mısır, Norveç, Romanya, Rusya, Slovakya, Suudi Arabistan, Suriye, ÜrdÜn, Yemen, Yunanistandan olmak Üzere çeşitli Ülkelerden gelecek yabancı alıcıların İzmiri ve fuarı ziyaret etmesi kesinleşti. Yabancı alım heyetlerinin konaklama sponsorluğunda, transfer, tercÜme ve ağırlama hizmetleri İZFAŞ tarafından Üstlenildi.

IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarı, 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. İZFAŞ Genel MÜdÜr V. Mehmet Şakir Örs “Her yıl yaklaşık 30 civarında fuar dÜzenleyen İzmir, bir fuarlar kenti olmasının yanı sıra dÜnyanın en önemli birkaç fuarı arasına giren organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Şimdi de alanında Avrupanın en bÜyÜk ve en etkili fuarı olarak gösterilen, IF WEDDING FASHION İZMİR – Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarını 13 – 16 Şubat 2013 tarihleri arasında 7inci kez organize etmenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz.  İlk olarak 2007 yılında 75 firma ile başlayan fuarda bu sene 187 firmayı ağırlıyoruz. 6 yıl önce fuara 21 Ülkeden 4 bin 864 ziyaretçi gelirken, geçen sene 59 Ülkeden ve TÜrkiyenin 75 ilinden 14 bin 955 profesyonel kişi fuarı ziyaret ederek iş bağlantıları kurdu. Bu da IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarının sektöre yaptığı katkıyı çok açık şekilde gösteriyor. Bu yıl fuarımıza daha önce hiç katılım yapmamış olan 139 firma başvuruda bulundu.  İzmir Uluslararası Fuar Alanındaki 4 holÜn tamamı da dolduğundan 100e yakın firma açıkta kaldı, yaşanan yer sıkıntısı nedeniyle taleplerine ÜzÜlerek olumlu yanıt veremedik. Fuar nedeniyle İzmirdeki birçok otelde yer kalmadı. Bu gelişmeye önderlik yapan kuruluş olarak sevinç duyuyoruz. Amacımız  İzmir ekonomisine, sosyal yaşamına artılar kazandırmak, kazanımlar getirmek. 6 yıldır başarı ile gerçekleştirdiğimiz IF WEDDING FASHION İZMİRin, 2013 yılında da sektörÜn beklentilerini en Üst seviyede karşılaması öncelikli hedefimiz. Fuarımızın ziyaretçi, Ülke ve yabancı alıcı sayısını artırmaya önem veriyoruz. Avrupadaki yerimizi perçinleyeceğiz. Şu an alanında Ülkemizin ilk ve Avrupanın en bÜyÜk fuarı olarak gösterilen IF WEDDING FASHION İZMİRin, dÜnyanın sayılı fuarları arasında yer almasını hedefliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER